!✿ All aboUt If ✿! !✿ All aboUt If ✿!: 2011

Followers

Saturday, December 10, 2011

Vascular system??

kesedihan.. 
selalunya buatkan aku nanggis.. tapi tak bermakne kalau menanggis tu lemah ..
percaya lah.. banyak jugak kebaikan kita keluarkan air mata...tgok SINI
hmm.. pepon rasa beruntung kalau dapat jadi orang yang penting .. berfungsi dan 
percaya tak.. tajuk atas tu ada kaitan dengan Anim kali ni.. 
eppy dapat jadi orang yang penting macam vascular system ..
penting tau!! kalau xade benda nak support macam mana nak menjalankan fungsi dengan baik.. 
hmmm...



Friday, December 9, 2011

aku akui ....

Maaf .. tu je yang anim nak cakap kat dia sekarang ni...


 Bak kata MF yang sorang tu.. anim tak boleh hidup tanpe hero anim tu..
dia selalu kata yang anim ni .. betul2 sayang dekat hero....
..hmmm..
Haruslah.. sebab dia sumber kekuatan anim selama ni..

sebab dia betul2 penting dalam hidup anim...
apa yang anim harapkan..
Anim just nak jadi semanis cottan candy kat atas ni ..
 tapi anim xnak jadi 
punca hero dapat kesan buruk sebab anim.. (if ada.. maaf) ... 
(umpama gula ,maniskan tapi bawa keburukan kepada kesihatan)
tapi 
apa pun penilaian Hero atau orang keliling pada anim..


.. anim tetap lagi nak hero lindungi anim.. 
bagi anim kekuatan.. ..macam dulu...
hmmm...
penting nya hero.. 
sebab selamatkan anim time anim lemah..
anim harap sangat kali ni
dia bukan punca anim jadi macam dulu...
buat lah pernilaian..
buat je la.. 
ape2 anggapan orang pada anim..
tu semua nothing untuk anim.. 
anim tak dapat nak jadi sempurna depan semua..
"nobody perfect" 
ingatkan...
hmmm..


^^,



Apa salah Aku???

SEDIH..!! tu saja yang mampu anim bagi tahu... semalam 8 hb 12 dia bagi tahu yang..dia sibuk sangat n mintak maaf sebab tak dapat mesej.. hmm.. dia sibuk sebab esok (hari ni..) nak balik so, banyak keje kena buat..pluss dia ada latihan.. macam tu rasanya apa yang dia bagi tahu... tahu tak.. seboleh2 tak nak kacau dia ... dengan harapan hari ni dia dapat spend masa dengan anim... tapi sedihnya.. .. petang tu mungkin anim dah buat dia terasa... tapi anim xsengaja.. MAAF la... 
happy tunggu hari ni.... tapi....



Hero tau tak kenapa.. mula2 anim balas chat tu anim tanya sibuk or tak??
sebab anim nak pastikan time tu tak kan ade yang halang anim nak borak dengan hero anim ni.
sedihnya.. rupanya lepas hero tahu MF tu ape.. terus xbalas chat macam biasa.. 1st tu anim try fikir positif tapi rasanya ketara sangat abg nak bagi respon..hmm.. salah anim ek.. jangan la macam tu.. anim cepat nak menanggis bila benda ni jadi.. anim tetiba teringat yang anim ni budak yang nakal... budak manja.. ....hmmmmmmmmm.........

Tuesday, December 6, 2011

aku akui ....

  Assalamualaikum.. dah lama tak update blog ni... rindu sangat2...
Hari ni Anim dapat call daripada Hero.. teka lah.. apa yang menyebabkan dia call Anim... hmm..  Pada Anim.... ada rasa sikit pelik time tu ,sebab Anim lupa yang Hero ada cakap , result keluar pada hari ni ( 6/12/2011) pada 5/12 (semalam).. so macam biasa Anim still akan angkat phone sebab Anim kenal siapa yang call ..n  paling tak dia call time yang betul.. tepat !!!time tengah bosan2.. hmm.. Anim tak mulakan dulu.. anim just tunggu apa yang bakal hero cakap..  dia kedengaran gembira.. time tu dia. cakap 'anim. . result abang semua A's' .. ya Allah time tu aku yang gembira tersangat2... eppy sangat untuk dia..
alhamdulillahnak tahu. dia sangat berusaha keras untuk success ... yup!! sangat berusaha keras.. study sampai tak tidur.. if anim jadi dia .. mesti dah menanggis.. hmm.. tapi anim tak macam dia... anim tak cukup tido just time subjek elektif.. tapi tak bermakne anim tak berusaha.. cuma tak setanding apa yang hero buat... OK!! lepas ni tentu dia lagi sibuk nak study lebih kuat... tuk kekalkan... result dia tu..huhu.. dah tentu jugak dia akan famous lepas ni.. ye la.. dalam kelas tu dia n 2 indian je dapat 4 flat.. best kan.. hebat!! jangan dia lupakan anim... k... hmmm.. gembira sangat untuk hero!!!!

P/S cloud hidup ni macam rodakan... pepun yang kita buat... macam biasalah.. mesti ingat Allah.. n may be lepas ni.. if awak ada jumpe orang dapat curi hati awak.. setia lah padanya selagi dia setia padamu.. jika dia cemburu fahami dia.. sebagai seorng manusia..!!

  


Thursday, October 20, 2011

Cinta..

Assalamualaikum..
dah lama xupdate blog ni.. hmm.. maaf sibuk update blog yang satu lagi tu.. ari tu...
tak ada semangat sangat bila Hero cakap dia nak lupakan aku .. dia tak mahu contact lagi.. aku sedih sangat.. hanya Allah je tahu perasaan aku tu.. tapi aku tak boleh pakse dia untuk terus contact aku... lagi pun .. kalau terus contact pun .. may be aku akan terus sakitkan hati dia... ye la.. aku tahu aku teruk.. n selalu bergantung pada dia.. dia terpakse faham aku.. sedangkan aku tak pernah nak faham dia.. hmm..



kesedihan aku ni lama jugak.. dalam 3 hari tu memang aku akan terasa nak nangis sebab ingat pada Hero.. tapi.. tak sangka Hero contact n mintak maaf sebab perkara tu.. sampai sekarang kawan2 yag tahu apa hubungan aku dengan Hero tak tahu kenapa Hero kata tak nak contact aku lagi.. hmm xpelah... tu hanya aku dan Hero je tahu,...

Saturday, August 20, 2011

Sepanjang Ramadhan ni..

Hai..
aku ikhlas kata yang aku tak mahu tinggalkan bulan ni... aku takut ini yang terakhir buat aku..

Perkahwinan...









A : maaf , tumpang tanya . lorong CINTA jalan SAYANG kampung RINDU daerah KASIH


 SAYANG pekan HATI bandar I MISS U kat mana ye ?

B : encik jalan terus ikut jalan ILAHI 



, nampak simpang tiga masuk belah kanan , ikut jalan NIKAH , sepanjang jalan tu , akan 


nampak belah kanan , kedai BATAS-BATAS PERGAULAN dan sebelah kiri pasar sibuk sikit ,


 iaitu pasar PERSIAPKAN DIRI . haa tu tandanya encik berada di jalan betul . semoga selamat


 sampai!


(◕‿-) 

Saturday, August 6, 2011

JanGan MenYesal ..

Nasi sudah menjadi bubur...
Assalamualaikum.. peribahasa kat atas ni merujuk some1 yang nak dikatakan menyesal jugak sebab lepaskan lelaki yang 1 dalam 1000 hmm... jarang jumpakan??? ish3.. tapi apa nak buat mungkin ada kebaikan juga.. antaranya:


  • Dia boleh fokus pada apa yang dia akan lakukan untuk berjaya suatu hari nanti.. but dia mungkin melepaskan lelaki yang boleh membimbing anak2 generasi yang akan datang dalam hal2 agama..
  • Dia boleh mendekatkan diri dia kepada Allah.. untuk bermuhasabah diri.. bukan begitu???
  • Dia tak perlu menyesal sebab dia masih muda lagi.. masih tidak layak... ;P



kesimpulannya... aku rasalah elok je tak bercinta ni.. bercinta rasa sakit sebab cemburu dan macam2 lagi... tapi kalau dah free macam sekarang ni Alhamdulillah rasa peace je.. huhu.. thankz 2 Allah...
Walaupun satu ketika dulu aku menolak orang yang ikhlas terhadap aku untuk bersama yang lain .. namun aku tak menyesal sebab yang dah tertulis di atas.. hmm.. aku makin menCintai YANG SATU.. cukuplah.. tak mahu tambah dosa yang nyata aku boleh dapat kalau aku teruskan perkara tersebut.. ya ALLAH pasti sakit azabnya..

menyesal untuk perkara yang dah lepas tak ada gunanya.. 


Monday, August 1, 2011

Puasa.. 1 Ramadhan 1432..

Hari ni dah mula puasa huhu.. hmm.. tapi penat sangat sebab sekolah n tak henti2 aktiviti untuk turun n naik tangan menuju ke makmal kat blok yang berasingan ..langsung tak bersambung dengan blok lain.. ye la blok baru kan.. ish tapi penat ...
hmm... Eppy x aku hari ni?? hmm
jawapan nya.. boleh lah.. sebab time buka tadi aku ada cakap kat adik aku yang aku nak sangat pergi masjid tahun ni.. n die kata jom r...
ish... memang eppy sangat tapi hope ada teman ..lagi pon kawan aku selalu ikut family die pergi masjid...





Sunday, July 31, 2011

Dengarkanlah Hati ni untuk kali terakhir...



Entry ni aku catatkan untuk orang yang pernah aku sayang lebih daripada seorang kawan.. dan ini bermakna entry ni adalah untuk sahabat yang terakrab suatu ketika dulu ..
 but dia anggap aku macam tu ke?? hmm..

tah la..

 (kita dulu .. rapatkan.. tapi sebab ape kita rapat ....??? hahaha..)



hmm.. aku pon tak tahu kenapa aku nak post entry blog ni tentang die lagi.. mungkin sebab .. aku masih tak boleh terima takdir yang telah menyatakan bahawa aku dan dia tidak akan menjadi kawan baik seperti dulu.. yup.. memang aku tak terima hubungan baik tu tiba2 putus macam tu saja...
 kenapa?? dulu asyik senyum je.. bertegur tu jarang sekali kan..huhu
hmm.. aku sedih sangat paling tidak janganlah terlalu sunyi sangat time kita bertembung..
 kenapa terlalu kekok ek?? 
kita macam tak pernah kenal bila kita melihat satu sama lain..
kenapa macam tu sekali???
hmm.. walaupun saya nampak makin baik2 saja tapi tahu tak saya selalu.. perhatikan awak!! 
saya rasa awak tahu.. kadang2 saya rasa saya buat awak tak selesakan?? 
hmm.. maaf.. tapi tu semua sebab saya nak lihat awak senyum macam dulu, 
time kita rapat.. hmm.. orang pun hairan kenapa kita rapat dulu kan.. haha.. tapi tu cerita dulu.. sekarang saya tak dapat langsung lihat senyuman awak yang dulu tu untuk saya lagi...
jadi saya curi2 pandang awak untuk lihat senyuman yang dulu tu.. walaupun senyuman tu bukan untuk saya tapi saya puas hati.. tapi tanpa sedar saya mengalirkan air mata sebab bila saya lihat awak saya sedar bahawa senyuman tu bukan untuk saya.. saya tetap sanggup lihat senyuman yang bukan kepunyaan saya tu sebab awak yang lontarkan kuntuman senyuman tu.. sebagai orang yang pernah bahagia melihat senyuman awak tu ,saya pasti akan tetap bertahan.. demi senyuman tu..!!!!!! 
biarlah hati sakit asalkan dapat hilangkan rindu melihat awak yang ceria seperti dulu ... mungkin lebih baik kalau saya seorang halimunan yang awak tak pernah nampak .. 
tahu kenapa saya berharap macam tu??
 sebab setiap kali saya muncul depan awak.. awak terus berubah.. tak boleh ke awak senyum tanpa pakse depan saya.. saya nak lihat... hmmm.........
andai kata satu hari nanti saya pergi .. 
saya harap awak antara orang yang hadir untuk ucapkan selamat tinggal kepada saya.. .. 

semperna bulan yang mulia ni.. saya nak sangat dekatkan diri dengan Yang ESA..
harap perkara saya selalu fikirkan ni akan cepat pulih.. dan saya boleh fokus pada hubungan saya..
 dan KEKASIH HATI saya YANG SATU itu.. 
kenangan kita terlalu indah untuk dilupakan.. 
tapi saya perlu 
lupakan tu semua demi agama ..
jangan awak kekal seperti sekarang ye.. 
saya nak tenang...
jadi bantu saya .. 
awak bersahabatlah dengan saya seperti dulu..
seperti adik dan akak..








Friday, July 15, 2011

Mana Hero??


hmm.. Aku rindu Hero!! dia dah lain walaupun dia stil contct aku... Hero memang sibuk belajar tapi aku??? hmm.. tah lah.. tengok mood... ish3... sedih betullah tak ada nak ambil tahu pasal aku.. aku baru nak mengadu pada pikah ada aje yang nak sibuk.. benci betul..!!! kenapa dia ambil kawan aku?? sekarang nak mengadu pun Hero asyik sibuk..dan malas ak nak kacaw die..

Tuesday, July 12, 2011


<div><style type="text/css"> @import url(http://weblagu.com/css/embed.css);</style><div id="rounded">
Phyne Ballerz Vida <br/><embed wmode="transparent" style="height:24px;width:200px;" src="http://weblagu.com/include/player.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="200" height="24" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="playerID=1&bg=0x6699FF&leftbg=0x99CCFF&lefticon=0x3399FF&rightbg=0x0066CC&rightbghover=0x003366&righticon=0x6699CC&righticonhover=0xFFFFFF&text=0x3C7714&slider=0xC1F4B9&track=0xFFFFFF&border=0xFFFFFF&loader=0x05930E&autostart=no&soundFile=http://affiliatesmoneycom.ipage.com/dl.php?url=aHR0cDovLzRzaGFyZWQuY29tL2ltZy9qSHlhSy1ESS9kbGlua19fMkZkb3dubG9hZF8yRmpIeWFLLURJL3ByZXZpZXcubXAz&name=Phyne Ballerz - Vida&size=3323000"></embed><br/>This mp3 found @ <a href="http://weblagu.com/" target="_blank">weblagu.com</a></div></div>


Sunday, July 3, 2011

Dia Beri ini..



korang bukalah video ni kat youtube k... 
ni "pemilik kasut" yang share dengan aku..




Wednesday, June 29, 2011

die dah makin jauh juga..

hai semua..
rasanya saya dah lama nak cerita tentang  My Hero yang dah lama tak diceritakan dekat sini..hmm..
saya tak biasa membahasakan diri dalam blog ni sebagai saya dan selalunya menggunakan panggilan aku untuk diri saya.. hmm.. tapi agak kurang sopankan.. pepun yang penting perlu ikut kesesuaian .. hmm

Hero??
memang tak tinggal sehari pun sms dia.. but kami dah jarang nak berbalas sms sekarang sebab masing2 sibuk.. ye la .. kadang2 dia balas lambat .. n sebaliknya berlaku pada aku.. hmm.. sedih tu memang lah.. sebab masa kita nak mengadu dan nak berkongsi cerita dia pulak sibuk.. hmm.. kadang2 tu sedih sangat sebab die tak bagi tahu pun die tengah sibuk.. paling tidak aku tahu n tak berharap sangat die akan balas sms tu pada masa yang terdekat.. hmm.. banyak benda yang dah berubah.. hmm.. nak buat macam mana ?? aku sepatutnya tak berharap sangat semua orang akan sentiasa ada waktu aku perlukan ... dan aku pun tak sepatutnya bagi harapan pada yang memerlukan.. aduss... ape yang aku merepek ni...
kesimpulannya. berhentilah bermimpi.. ='(

n i will fine if i'm  still alone...



‎ ✿ Kamu ?? dan waRna Itu??..~~~

assalamualaikum..
hai.. semua yang sedang bersiar2 di alam maya ini.. apa khabar semua?? sihat??
huhu.. kalau saya alhamdulillah selalu baik saja.. but selalu penat tak cukup tidur dan macam2lah.. hmm..
hari ni saya hadiri kelas tambahan macam biasalah.. hmm.. macam mana nak cerita ek??hmm.. kelas fizik yang dijangkakan bermula jam 8.30 rupanya mula jam 9 pagi tu.. ish.. tunggu je la cikgu n kawan lain sampai.. hmm.. yang paling kesian kawan aku yang seorang tu sebab die kena tunggu dari pukul 8 pagi. hmm.. sabar jelah.. tak ape lah demi ilmu yang akan diperolehi tunggu jelah.. =)

ape yang menarik??? nak tahu tak.. Cheng (bukan nama sebenar) pakai warna kegemaran saya.. wah .. die memang sesuai pakai warna tu.. huhu.. Cheng3 die dah makin improve dah dalam semua perkara.. hmm.. ye lah sebab dia tengah bahagia dengan some1 yang special kan.. haha.. (saya cemburu?? hmm.. )

 Yang menarik lagi orang yang saya nantikan pun pakai warna yang sama juga.. hmm.. gembiranya saya .. rasa nak menjerit je.. sebab saya suka sangat warna tu.. hmm.. tapi saya terkilan dengan Cloud sebab die tak senyum .. dan kalau dia senyum pun seperti orang yang dipaksa untuk senyum.. kenapa???

Cloud: awak ?? kenapa ek. ?? kenapa dulu kita boleh berbual2 bersama ..dan senyuman awak time tu pun seperti biasa saja ..senang hati saya ..tapi  kenapa sekarang lain.. apa yang buat tu semua berbeza sangat..??? dulu awak selalu duduk berbual dengan saya dan Atie kawan saya tu.. kita bertiga rapatkan .. haha.. saya ingat lagi kita boleh gurau sama2 lepas program anugerah pelajar cemerlang. hmm.. waktu tu kawan saya tak perasan pun yang awak dan saya tengah eppy sangat time tu ..sambil awak perli2 saya.. ;P haha..
(pepon lupakan je lah kan .. dah lepas.. apa yang saya nak sekarang ..awak tolong jadi seperti dulu.. selesaikan lah masalah awak cepat.. hmm..)

Cheng: hope die tetap seperti dia yang saya kenal.. die ni orang yang saya suka satu masa dulu  haha macam dah lama jekan padahal. baru je tahun lepas kami bersama cuma.dan tak sangkakan dia pun ada perasaan pada aku ni.. haha.. ..
=)
.. baru tahun ni .. saya tahu yang die ni still ambil tahu pasal saya..

yup die still ambil tahu pasal saya sejak tahun lepas lagi.. haha.. saya ingat die akan biarkan saya gantung tak bertali.. haha...  die lah orang yang buat saya geram.. sepanjang kami bersama die ni selamba je buat saya sakit hati.. tapi bak kata die .. kita tak romantik pun ok je .. haha.. memang pun kita orang depan kawan2 lain biasa je.. tapi die pun banyak pujuk saya dulu.. tapi sekarang dia dah jadi sejarah hidup saya ..walaupun selama kami bersama .. kami memang tak pernah contact..haha..sebab tu saya ingat die mungkin dah lupa yang kami pernah ade hubungan yang orang lain tak pernah tahu....hmm.. cuma sekarang saya tak suka betul dia .. sakat saya lagi sebab saya takut ada perasaan pada die seperti dulu.. hmm.. cukuplah dia buat tak tahu bila dengan saya.. tapi nak buat macam mana die memang macam tu.. haha..
saya ingat lagi time saya sedang kecewa n sedih sangat sebab Cloud dah berubah .. Cheng tiba2 je .. ingatkan saya pasal hubungan kami depan Syafiqah dan Sara.. haha.. time tu saya terperanjat sebab Cheng masih ingat macam mana kami mula2 decide untuk bersama.. haha.. Raya puasa tahun lepas.. alamak bocor rahsia !! haha..tapi waktu rombongan ke pesta buku kami decide untuk tidak teruskan hubungan dulu dan terus berkawan seperti biasa hmm.. pelajaran tu pentingkan.. sebab tu kami buat keputusan macam tu....

Thursday, June 23, 2011

heY !! dah lama Tak bErcakaP...

assalamualaikum pejalan di alam maya...
hmm.. tak ada apapon menarik disini cuma.. saja nak catat entry baru ..
xmahu biarkan kosong aje.. hmmm...



ni time exam mid year aku buat.. sambil fikir aku buat .. sbnrnya banyak jugk tisu aku abis kan ..
tapi ni je yang sempat aku selamatkan dari air.. huhu..



Thursday, June 16, 2011

‎ ✿ Cloud ‎ ✿... MaafKanlah diri iNi...

Cloud.. ??
boleh ke panggil awak Cloud or Pelangi??
maap bagi gelaran... hmm..
saya bagi gelaran sebab ..
kadang2 awak jadi Pelangi dan Cloud saya..
awak buat saya senyum.. =D
haha.. awak tak sedarkan ...
hmm... owh ..maaf apalah saya ni...
patut tak perlu bagi tahu... hahah..
sebab awak tak perlu tahu tu semua..
saya pon dah tak mahu awak terganggu sebab saya..
saya tak berniat nak ganggu kebahagiaan awak lagi...


Cloud...
rasanya saya selese panggil awak dengan gelaran tu kat blog ni.. sebab  ...
awak boleh berubah personaliti.. kejap nampak ok.. kejap x.. haha...
tak tahu la awak ni awan jenis ape ... huhu..
awak maaf sebab entry saya mungkin sangat menyakitkan hati..
saya mungkin terlalu ikutkan perasaan.. Maaf,.. tu je yang saya mampu nyatakan ...
Terima kasih..~~

pepon izin kan saya bagi awak gelaran kat blog ni.. sebagai Pelangi atau Cloud wahai... mr. Undefined ...



.. •.¸¸.•´¯`•♥ Pasti akan PerGi Jua..!!

Assalamualaikum...
cerita??? banyak sebenarnya... tahu sebab ape??
sebab: Hero dah makin sibuk .. n aku tak nak die tahu ..
aku ada masalah lagi dengan hati ni...(tak tenteram)
Hye mana Hero???
jawapan:  hmm.. ada tengah sibuk..
seronok dapat tahu yang die eppy di sana.. hmm..
percayalah satu hari nanti aku akan kesana jugak...
cuma yang bezakan kita tempat dan masa je.. insyaAllah..
hmm..

Hero!!!

kebelakangan ni die makin sibuk.. tak apelah die seorang yang rajin so aku patut contohi die..
tapi memang dapat dibandingkan dengan dulu ... dulu die still ade masa untuk "anak die ni" tapi sekarang aku tak rasa die banyak masa untuk ingat pada aku.. hmm.. walaupun die teks/mesej aku.. but still rasa macam susah sangat nak jadi macam bulan lepas... hmm...


~ ~ ~dulu budak Klang tu.. sekarang Cloud.. arhhh......................

Wednesday, June 15, 2011

‎ ✿ uMpaMa bunGa..~~~



Wanita ~~
kau umpama bunga..
menjadi perhatian sang kumbang ..

jadilah kau bunga yang mewangi di taman syurga..
jadilah juga engkau bunga yang sentiasa segar..
jadilah kau bunga yang sukar untuk disentuh...
sesungguhnya wanita..
kau umpama si Mawar.. 
walaupun menjadi perhatian kerana ..
sifatmu yang menjadi pujaan..
namun kau sukar di sentuh .. 
hmm...


‎(¯`♥´¯) .♥.•¨`*♫ ✿ ܓ
´*.¸.•´♥` Lukman al-Hakim menegaskan dalam wasiatnya ialah menjaga solat.

♥ Jangan tinggalkan solat ~
♥ Jauhi maksiat ~
♥ Jagalah aurat ~




dan kepada diri aku sendiri diingatkan jangan asyik leka... faham..!!!
korang memang akan jadi kawan je k.. lagi pun jangan ganggu sesiapa pun .. semua orang ade kehidupan sendiri..
kau tak akan faham... haha..(awat lah aku suka marah diri sendiri macam ni caranya.. haha..) 

='(
padan muka.. ahahaha..
nota daripada page...: 

the best person that never be mine..

 Ya Allah Dengarlah Rintihanku ini Hatiku Kini Makin Sakit pada pada 23hb April 2011 pukul 12.12 pagi



Terima kasih ..(you are my undefined person that no 1 know ..) 
cinta ku seindah aurora..
.. saya tak mampu marah or benci awak.. .. saya hanya mampu menanggis saja saat ni.. kenapa susah untuk lupakan orang yang buat saya nanggis seperti awak ni.. kenapa saya tak sampai hati nak lupakan awak.. sedangkan hati ni dah cukup sakit dah.. terima kasih buat macam ni.. awak.. saya hargai segala yang awak dah buat untuk beri tahu saya ni semua. . dan tu semua beri tahu saya yang mana saya dah tak diperlukan dalam hidup awak.. bagus kan... ... saya dah mula faham sedikit2 . tahniah kepada saya.. sebab sudah mula faham ..  jadi lah kawan saya.. saya tak minta lebih.. 
Ya ,Allah ampuni lah aku kerana sakit yang ku tanggung ini merupakan sakit .. yang hadir kerana terlalu memikirkan cinta dunia.. aku sangat berdosa..ampunilah aku.. aku mohon ya.Allah..
dulu awak penawar duka.. namun kini awak bisa yang tiada penawarnya...


............................



.. •.¸¸.•´¯`•♥☆◘[̲̅̅B]◘[̲̅̅L]◘[̲̅̅O]◘[̲̅̅G] ◘☆♥•´¯`•.¸¸.• ..

hmmm...Assalamualaikum semua...
aku hari ni tengah free.. patutnya aku tengah ulang kaji pelajaran sekarang.. but aku tengah mood nak update blog so .. aku nak tambah sikit .. ni ada aku sertakan lirik lagu yang mungkin ada kaitan dengan aku.. haha.. (sebenarnya.. lagu yang terlintas kat kepala ni je..)


  • Sendiri Menyepi..
    Tenggelam dalam renungan
    Ada apa aku seakan kujauh dari ketenangan

    perlahan kucari, mengapa diriku hampa…
    mungkin ada salah, mungkin ku tersesat,
    mungkin dan mungkin lagi…

    Oh Tuhan aku merasa
    sendiri menyepi
    ingin ku menangis, menyesali diri, mengapa terjadi

    sampai kapan ku begini
    resah tak bertepi
    kembalikan aku pada cahayaMu yang sempat menyala

    benderang di hidupku..

    Perlahan kucari, mengapa diriku hampa
    mungkin ada salah mungkin ku tersesat,
    mungkin dan mungkin lagi

    Oh Tuhan aku merasa..
    sendiri menyepi…
    Ingin ku menangis, menyesali diri, mengapa terjadi

    sampai kapan ku begini
    resah tak bertepi
    kembalikan aku pada cahayaMu yang sempat menyala

    Oh Tuhan aku merasaaaaaaaa……
    seeeeendiri….aku merasa sendiri..

    sampai kapan begini
    resah tiada bertepi…Ooohh..
    Kuingin cahyaMu
    benderang di hidupku..

    Ahh..Haha…




Monday, June 13, 2011

Jiwa yang Kosong...

hmm.. Ungu??? hmm.. just satu warna yang muram kan??? aku mulai benci warna tu.. tapi kenapa ?? sedangkan aku sangat suka warna tu .. walaupun tidak lah fanatik sangat aku stil anggap Ungu warna penting aku.. kenapa ye?? hmm.. don't ask me.. !! aku keliru .. kenapa macam ni jadinya sekarang.. apepun.. aku sedang cuba bangun dari tidur yang agak lama.. hmm.. memang lama sangat..biar aku bangun dari mimpi ngeri ni... dah cukup lama aku macam ni... biar aku jadi seperti dulu.. ya Allah pandu aku.. ='(


lama xuPdaTe kamu..

dah lama xupdate blog ni.. hmm.. bukan tak ada cerita.. cuma makin sibuk je.. hmm.. apepon.. my Hero dah hampir sebulan at maktrikulasi tu.. (betul ke eje ni??) haha.. hmm .. kami still contact cuma xselalu la.. ye la masing2 sibuk.. hmm.. tau tak.. aku selalu cuba lupakan semua benda yang dah jadi.. kadang2 tu boleh lah cuma sekejap je.. hmmm... Terase diri ni teruk sangat... hmm..
Bahagia ke aku?? kalau terus teringat pada Cloud?? walaupon aku kata boleh lupakan die dan berazam tak nak ingat pada die.. but still sesekali teringat pada die.. kadang2 teringat pada dak Klang tu.. ish3, sudah tak betul ke aku ni??? hmm.. apepon.. aku seronok kami (Hero) masih contact tapi aku rasa baik tak contact lagi sebab aku perlu berubah kepada seorang islam yang taat.. aku nak jadi diri aku yang dulu. hmm.... aku nak diri aku yang dulu.dan aku akan pastikan semuanya akan baik2 je.. amin... pepon =) thankz aku nak ucapkan kepada insan yang pernah hadir dalam hidup aku.. percaya lah aku tak lupakan mereka tu.. ='(



percaya ?? aku nak Lupakan Cloud.. tapi masih macam tu je..bila mula buka sekolah aku rasa tak nak pergi sebab die mesti ada kat sekolah tu.. tapi aku sedar aku kena belajar betul2 .. yaAllah.. sekali lagi aku dalam keadaan keliru teramat... buangkan lah perasaan ni Ya Allah.. bantu aku..



Sunday, May 22, 2011

BUdaK ManjA ni nAk mEnAnggis je???

Assalamualaikum..

Tahu tak esok Hero dah nk pergi..
hmm.. nampaknya Hari tu dah pon tiba saat die baca post ni..hmm...
ish3 rasa macam die nak pergi jauh je kan.. padahal tak lah jauh mana pun.. haha...
but hati ni cukup sedih die nak pergi.. walaupun kami contact satu sama lain...but aku still terase kehilangan...
ish.. may be sebab dah anggap die orang yang paling aku percaya buat masa ni... walaupun aku percaya pada Atuk but Aku lebih yakin untuk bercerita pada My HERO ni.. hmm.. aku happy ..aku cerita kat die.. sedih lagi lah aku cerita kat die .. sampai aku sendiri kesian dengan Hero kena dengar cerita aku yang macam budak2 ni.. huhuhu ...
xsangka tahun ni aku cepat sangat beremosi lah..
sekarang ni pon dah tak boleh tahan air mata ni.. asyik nak keluar je..
 hmm.. teruk nya.. bila lah nak berhenti... tunggu ajal sampai kot.. hmm.. ='(

Hero janji nak terus contact .. but boleh ke terus contact ..??? mana tahu nanti tak mengizinkan .. kami sibuk ke?? hmm.. aduss..
masalah besar lagi aku ni suka sangat fikir bukan2 ...
hmm... tak pe.. yang penting die pergi nak belajar .. bukan nak tinggalkan tempat ni .. saja2...
hmm.. aku pun kena belajar jugak.. ..aku nak bagi die bangga... die dah selalu pesan suruh study.. tengok je kat tepi blog ni.. ade pesanan si HERO..
hmm.. aku akan selalu ingat.. hope aku tak lupa... haha...  hope jugak die akan sentiasa ada untuk dengar cerita budak kecik yang selalu sedih ni (aku lah)huhu .. n die pun kena study dengan baik di tempat baru n semuanya diharapkan baik2 je untuk die.. kat sana.. :)
kenapa lah cepat masa berlalu ??


ish2 ..
Owh ye..
tetiba je ingat time kelas BM hari tu.. pasal aku ngatok sangat.. haha..
then, Ain AZ---- terus kata... " .... (nama aku) bagi tahu HERO..yang kau nak tido dalam kelas, baru tahu.. haha.." ... lepas tu terus aku segar balik n cepat aku sambung kerja BM tu. padahal hari tu memang aku tido lambat.. ish3.. ...penat betol lah hari tu.. but thankzz kepada Ain .. sebab sebut nama HERO.. huhu..

Friday, May 20, 2011

SikaP Aku DaH mula BerUBah??

asSalamualaikum ..

hye!! selepas ni ...mungkin..
aku sentiasa memerlukan Hero untuk dengar cerita aku.. hmm..
teruk nye aku asyik nak menyusahkan my Hero..  hmm.. teruk nye aku ni..
sampai bila aku nak terus kongsi cerita sedih dengan orang yang mengenali aku ..

aku nak jugak sesekali jadi orang yang membahagiakan orang lain.. teruk benar sifat aku ni.. hmm..
sekarang ni dah lah rasa dikhianati.. hmm.. dah lama aku terasa dengan die.. aku sedih sangat kalau die berubah... tau ??? kawan baik aku.. syafiqah.. yang pernah aku ceritakan dalam post sebelum ni.. Die buat aku sedih lagi.. tapi aku sayang sie sebagai kawan so macam mana aku nak marah die ...seperti mana hati ni marah die...benci die.. kecewa dengan sikap die bila dia buat perkara yang sama..????? ish...

apepun.. aku nak cuba nekad untuk berdiam diri daripada terus bersama die n jadi mangsa  bohong die.. may be silap aku anggap die best friend sedangkan die sendiri biasa2 saje.. n rasa aku tak perlu tahu.. takut kacau .. haha... teruknya aku ni.. .. kenapa  la .. macam orang jelezz je ni??? hmm.. biar je la diorang tu. tak payah fikir la..
UnGu kau ade kehidupan kau sendiri..

Wednesday, May 18, 2011

SaYap AKak Mane??

Haha.. aku tak tahu nak kata ape.. haha...
dia jadi bayangan hidup aku?? kenapa muncul lagi... hmm.. aku dah janji pada Hero.. but kenapa susah jugak untuk lupakan.. hmmm... biar la.. kenapa nak cerita pasal die lagikan.. die sendiri may be dah tak hairan kan aku sebagai seorang sahabat... hmm.. hmm...


Hero wat pe tu?? hmm..
kenapa lah .. masa singkat..??? haha... ayah tahu x??? yang anak ayah ni... takut gagal  !! macam mne ni.. hmm, tiba2 smangat hilang... hmm.. Hero bagi lah tahu something..hmm..tak penat ke layan perangi anak ayah ni.. huhu.. map ye ..kalau ayah xsuke..  hmm... BTW i will miss my Hero!!! hmm..

Tuesday, May 17, 2011

Will miss U Hero!!

Assalamualaikum..
hmm.. hye semua..

hmm.. tadi aku pergi sekolah ...dengan malasnya... hmm.. tak de mood nak pergi time cuti2 camni..
hmm.. dah la..penat je.. balik lambat.. hmm... + lapar..+teringat at banyak benda kena study..h ingat my Hero.. haha... pe la yang die buat kan.. haha.. tahu tak.. lepas balik ..terus on9 ..haha.. tahu aku jumpe something yag buat aku terharu sangat.. sampai aku MENANGGIS.. !!! WHY..  sebab die buat aku rase betul2 tak nak dia hilang... hmm boleh X Hero??? terus jadi mY HeRO la ??? boleh3 kan.. hmm.. nanti dia pergi siape pulak nak jadi tempat aku luah perasaan n tempat aku bercerita banyak benda .. sbb kadang2 aku jarang bercakap dengan orang.. hmm.. kalau dengan Hero.. dah macam kawan baik pulak.. asyik  xsudah2 bercerita... huhu
 haha.. ni die khas tu .. Hero saya...
: )



Westlife - If I Let You Go

Day after day
Time pass away
And I just can't get you out my mind
Nobody knows
I hide it inside
I keep on searching
But I can't find
The courage to show
To letting you know
I never felt so much love before
And once again
I'm thinking about
Taking the easy way out

c/o
But if I let you go
I will never know
What's my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know
If I let you go

NIght after night
I hear myself say
What can't this feeling just fade away
There's no one like you
Can speak to my heart
It's just a shame we worlds apart
I'm too shy to ask
I'm too proud to lose
But sooneer or later
I've got to choose
And once again
I'm thinking about
taking the easy way out

Repeat c/o


Sunday, May 15, 2011

My HEro... =) you 're my idol..

assalamualaikum semua.. ade cerita ni..haha..
xmenarik pon,.. but .. sungguh bererti dalam hidup ni..
tahu kenapa??? sebab .. baca tajuk entry pon dah tahu kan.. haha..
pasal my Hero la.. dia memang dah macam ayah aku.. haha.. die yang bagi semua.. nasihat n.. die selalu suruh aku study... wah.. aku ikot kata die..  hmm.. bagus kan... aku nak ikot langkah bijak die.. study n berjaya dalam SPM ni.. haha.. !!
ayah3... ayah memang buat anak ayah ni senang hati.. terima kasih ayah... hmm,.. anak ayah ni.. tak mahu ayah lupakan anak ayah .. ayah dah macam betul2 .. ayah kepada Ungu ni.. hmm..  hmm.. Ungu tak mahu suka pada seseorang lagi.. kalau tu semua jadi.. ayah janji nak ingatkan.. betul tak..haha.. ayah pegang pada kata2 anak ayah ni kan..!!! huhu... hari ni jugak.. 1st time ayah kata.. ayah sayang anak ayah... haha.. seronok tahu,.. ayah jagalah Ungu jangan bagi leka aje.. hmm..

but tadi ayah suruh Ungu offline but Ungu xoffline lagi.. sebab nak catat blog ni ..huhu.. maaf ayah.. anak ayah ni.. akan offline jap ag.. huhu.. sayang ayah jugak...!!!thankzz ambil berat...!!! selamat berjaya ayah!!

Wednesday, May 11, 2011

hmm.. Angel Dah patah Sayap..

hmm.. Awan.. kau ni asyik berubah je..

tengok je hari ni ... aku tengok kau kejap cerah je.. kejap mendung...hmm..
but ape yang sebenarnya  kau je yang tahu..
kau hmm.. nampak kau memang jauh.. aku tak berani nak tegur kau ... hmm..
sebenar nya aku tak berniat nak ganggu hidop kau... janganlah salah faham... hmm..
aku just nak tengok die happy je...!!sumpah..!!! hmm..

aku pon nak jadi orang yang membahagiakan .. walaupon aku sensara!!! xpe.. aku rela.. buat masa ni..

Monday, May 9, 2011

teks3.. Si Hero!!

haloo... 


hai semua..
tahu tak.. my hero ni.. dulu.. agk kekok aku panggil die abang.. 


haha...
aku tak kesah die nak bahasakan ape diri die or aku.. guna.."kau-aku "pon tak kesah...
huhu.. sian die sebab die 1st dlu waktu mula rapat die tak tahu nak panggil apa aku ni.
. die kata kalau die panggil aku ni "kau" macam kurang ajar je.. haha.. aku pon setuju jugak.. haha..dulu pon die gelarkan diri dia aku.. haha..
die kate lagi kalau die panggil name aku... nanti macam lain macam pulak..haha.. die pon pening 1st tu.. but sekarang dia sendiri bahasa kan diri die abang .. n panggil aku "budak" ni.. or "dye"" merujuk aku.. or panggil name aku.. haha.. 


now .. abang tengah buat pe??? hari ni.. abang rasa adik ni perlu study pe??? hmm.. Mr.Manager bagi tahu sikit ...kepada Pelangi jangan marah sebab still tulis tentang kamu... hmm..kamu tahu saya harap kamu bahagia.. n berjaya selalu..!!

hmm...

Assalamualaikum..

hmmm...
hai semua...
Aku takut???
may be kot.. aku tak tahu nak berdepan sesiapa .. macam mana..
sekarang ni aku just pandang dari jauh si pelangi a.k.a Awan or Cloud tu..
hmm..

my Hero pulak kata.. kalau orang tu dah buat kite sedih.. jangan fikir pasal die lagi.. but.. macam mana aku nak lupakan semua nye semudah tu.. hmm.. sedih nye..
bila lah.. hati ni nak tertutup sepenuhnya??? arhh... biar lah masa yang menentukan nya.. haha..

now tahu tak.. die ni penghibur aku lah... haha.. Hero2... terima kasih sebab hadir pada saat ini.. hmm..
jangan risau tentang orang yang kamu sayang tu.. haha..  saya tahu kamu ni setia sangat.. saya kagumi kamu.. sebab tu saya kata kamu ni idola.. hmm.. tahu !! haha.. xlama lagi kamu dah nak pergi jauh.. kite memang xpernah jumpa buat masa ni.. tapi paling tidak awak tahu saya macam mana kan3.. n  kita dah macam keluarga.. haha.. kamu panggil saya anakku...!!

Saturday, May 7, 2011

Replay... noona you're so pretty..

video ni sweetzz lah.. hmm.. suke sangat... haha...

bersungguh2 kan.. kalaulah aku.. haha... mesti terharu sangat.. haha..

I'm AnGeL of dreAm .. yoU'r my Hero .. n dia PulaK Cloud Dan Pelangi saye...

Assalamualaikum semua..

hari ni.. mood aku tak menentu la.. but still ok..
huhu... hari ni.. 1st time aku mesej my Hero..
huhu my Hero??? siapa tu??
: die Abang F----Z-- la.. orang yang buat aku tenang .. happy .. n .. antara orang yang aku sayang..huhu..
sayang ye tak??... haha... apa2 je lah..

But kadang2 aku still lagi teringat tentang my Pelangi... hmm..
die sedar tak yang aku still sayang die..??? but mungkin sekarang aku sayang die sebagai sahabat..
but... hmm...tah lah .. susah sangat kalau nak cakap pasal Pelangi aku ni.. aku mesti akan keliru pasal die ni.. sebab aku sendiri tak tahu perasaan aku pada die sekarang..

hmm... apepon siapa pulak si Pelangi aku ni??? nak tahu???
hmm.. jap fikir dulu.. huhu..


: my Pelangi ni .. orang yang kite sendiri tak dapat jangka.. die ni kuat berahsia.. but jenis yang cepat berubah.. apepun aku still harap die bahagia dengan orang yang die sayang.. hmm..
andai kata lah die ni.. still membaca blog UnGu ni.. apa lah respon  Pelangi kan..?? hmm.. Pelangi apa khabar??

my Hero... hmm.. kalau die baca blog ni.. ape lah yang die kata kan.. mesti die segan .. huhu.. maaf ye .. abang..
hmm.. pepun hari ni 1st time aku mesej die.. sebelum pergi berjuang.. huhu.. die balas kata suruh belajar rajin2.. hmm.. thankzz 2 my Hero sebab ingatkan ..
=)

hmm..



Friday, May 6, 2011

My new LoVe..

Assalamualaikum semua..
huhu..
tajuk ni.. memang tepat untuk aku.. percaya x???
hmm.. aku bukan nak kenalkan seorang lagi watak baru dalam cerita  hidop aku yang jiwang n bermain dengan perasaan ni.. aku just nak kenalkan my idola.. hmm..
die ni .. dah la.. pandai.. hmm..
 memahami..
dah tentu lah berfikiran terbuka..
but still menghormati pendapat orang lain..
huhu.. panjangnye puji..  ade pepe ke??? huhu tak lah.. aku just sangat kagum dengan die.. huhu.. nak aku sebut name??? huhu.. no need kan..!!! huhu,.. . tak pe.. nanti aku kenalkan pada u all semua.. hmm.. kat sini aku nak cerita sikit pasal this person la..

1st kenal .. dekat sekolah lah... but xkenal sangat.. just kenal die sebagai senior je.. huhu..
thn, time aku tengah.. giler2 kecewe pasal my Pelangi tuh.. die pulak hadir... huhu.. so sweetzz la... die la.. my Hero.. no..no..no.. ape yg pling sesuai dengan die ek???hmm... tolong bagi tahu??? hmm..
okey sudah cukup r.. nak cerita pasal die ni.. ish3..

1st kenal die n rapat dengan die time...tu die guna pic Ex gf die.. yang cina tu.. hmm .. time die tanya bila mid year punye exam .. rasa takot2 nak jawab sebab aku xkenal nama n pic tu.. ish.. aku terus post at wall die.. yang exam may be... bulan 5 ni.. sebelum cuti..hmm.. hmm.. die hantar chat lagi... tanya dah tak boleh nak balas chat lagi ke??? huhu... aku pun puas lah fikir siape lah .. die ni.. ish3...

lepas die kata die ni bekas ketua kelas.. 5 (...)
huhu.. aku pon mula lah kenal die.. n aku tak pernah ingat pon macam mane aku rapat dengan die dulu... hmm..
kami mula.. bagi semangat antara satu sama lain.. walaupon tak tahu masalah sebenar yang masing2 alami.. hmm.. sekarang makin rapat dah.. seronok sangat tunggu die on9.. but.. kadang2 tu.. die xon9.. so sedih sangat.. tak ade siape2 nak borak lagi dah..hmm ye la.. my Pelangi dah makin jauh n hilang..hmm..

but tahu tak.. sedih sangat bila.. tak lama lagi die dah nak sambung belajar.. hmm.. mesti dah xboleh chat lagi kan..hmm.. nak mesej die.. tak mahu lah.. takot ganggu die.. hmm.. tapi semalam die kata .. kalau die sambung study balik .. die suruh aku mesej die kalau ade something nak bagi tahu.. hmm.. so sekarang aku dah tak perlu sedih kalau die dah tak on9 lagi...

sebagai kesimpulannya..
sekarang ni.. die lah antara orang yang aku tunggu2 untuk berborak sama.. but dalam hal ni.. die aku anggap sebagai abang...
jadilah orang yang paling baik dengan saya boleh??

Wednesday, May 4, 2011

SenAng HaTi..

Apa??? awak senyum.. pada siapa tadi..??? hmm.. awak dah okey ke???
marah?? awak marah saya?? hmm.. maafkan lah.. sebab tu tindakan seorang sahabat yang telah kehilangan rakannya... alhamdulillah kalau awak dah okey je.. lega rasa hati ni.. awak kita kawan macam biasa... macam dulu2 boleh.. hmm.. seronok lihat awak senyum tadi.. hmm.. tu jelah.. hope awak cepat sembuh n.. back to normal back...

Friday, April 29, 2011

‎‎(✖╭╮✖) ✿(◕‿◕)✿ (^_^)V ℒℴvℯ τнäиκчöü "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

‎(✖╭╮✖) ✿(◕‿◕)✿ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (◠‿◠)
∯ ❁ ❀ ☺ 
ೋ ღ ☃ ღೋ 
ℒℴvℯ
τнäиκчöü
"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮





for something yang kita xpasti jangan sesekali kite minta.. sebab kita perlukan pengesahan n.. perhitungan yang betul.. hihihi.. pe yang aku merapu ni.. ish33.. xsuka betul la.. hmm.. sebenarnya tak ade cerita pon.. hmm.. yang penting aku sekarang dah layak masuk hospital sebab stress.. dalam masa yang sama.. hmm..haha.. 

Wednesday, April 27, 2011

TeruSkan UsaHa.. paStikan BerJayA!!!

Hyep semua.. 


Hmm...tahu tak.. hati ni dah mula.. dapat menerima semuanya.. 
but still sakit.. hmm..kenapa ye??? sebab die still ade di depan sana..hmm..
but aku terima segala yang telah ditakdir kan... hmm.. waahhh.. dah macam orang yang dah dapat semangat yang baru kan... but dari mana datangnya semangat tu???huhu.. tah la..
mungkin dah tiba masanya untuk aku tenang..n xmahu terus sedih2.. sebab orang lain akan risau.. tambahan lagi.. die dah mula senyum.. tu kan dah cukup baik... aku puas hati lihat die dah mula kembali senyum...



Sunday, April 24, 2011

hmm.. pening lorr...

tadi die accept aku jadi kawan.. but kebetulan aku post pasal aku sedih tengok die on9.. hmm.. dia like , komen .. n unfriend aku balik.. hmm..

haii.. serba salah lah.. pulak.. Asal la.. aku sedih??
tengok my friends dah marah ke??? hmm.. aku pon tak tahu.. yang penting.. aku dah serba salah sangat ni..
..
hmm.. pepun cukup lah.. sekarang ni mungkin semuanya baik...

for the rest of my life..

andai kata.. aku ni.. tak disedarkan..ape akan jadi..
malam kecewa teramat tu.. aku dapat satu motivasi yang baru.. so..
aku kena banyak sabar..
may be tak lama lagi semua nya berakhir la.. wah..
cepat nya.. YUPP..sebab jangan terlalu kecewa dengan cinta dunia...

huhu.. thankz Abang F....Zul adik seronok dapat bual dengan abang..tentang pengalaman abang..
for some1 yang aku telefon pada jam 1-2 pagi 23/04/2011 ..thankz bagi tahu perkara yang buat aku sedar.. n lebih tenang..

Friday, April 22, 2011

http://ungu2aku.blogspot.com .. KamUs HidupKu..

Akhirnya... dah nak sampai ke penghujungnya dah cerita aku dan dia ni..
.. sedih????? hmm.. dah tentulah.. but tu lah takdir..
aku nak menanggis pun tak guna.. dah berlalu.. aku just mampu simpan sebagai kenangan saja..
but kalau lah aku dapat buang semua memory tu ..ianya... tentu lebih baik kan??
cepat ambil lah segala ingatan ini ya Allah.. tak sanggup rasanya...
hmmm.. sedihnya..
bak kata Abg F....Zul : kalau sedih just menanggis je.. jangan pendam.. nanti sakit..
yupp.. semalam aku dah tak mampu nanggis lagi..
aku tak tahu macam mana ..nak nanggis semalam,..
hmm... sakit benar rasanya... yuPP!! amat sakit...
ade tak ubatnya????????
plizz bagi tahu aku...
bagaimana...
hmm...
hidup aku dah mulai jelas umpama AWAN HITAM..
teruk sangat ... tak tahu nak cerita pada kawan2 .. ape yang dah jadi pada hidupku ni....
yup..!!teruk sangat...
aku nanggis tanpa sebab..tiba2 senyap selepas ketawa ..bersama...hmm..
nampak pada wajah mereka..
ade banyak tanda tanya...
mereka marah but.. it was nothing 2 me.. sebab sakit dalam ni ..  lebih sakit+ pedih.. daripada
apa yang aku akan terima daripada mereka.....
maaf guy..
 i need more time for forget about him...
my life macam drama..
yang belum ade..
endingnya lagi...
hope semuanya.. berakhir..
cepat.. AGAR HATI NI>> TAK JATUH ATAS BATU..
kekejaman DUNIA..







Friday, April 15, 2011

belUm BerAkhir Lagi kah??

aku kurang kasih sayang??? 
nampaknya begitu la.
. hmm.. 
aku tahu kenapa sukar untuk lupakan orang yang dah buat kita gembira...senang..selesa..
sebabnya.. hanya dialah tempat kita mengadu.. 
susah sangat nak lupa???
yupp... susah...
sampai ke saat ni... 
aku rindu nak cerita macam2 kat die..
but..
sejak rengang ni... 
kami dah makin jauh..
kenapa makin jauh??
6/4/2011 ..
yang lalu.. nampak sudah makin baik..
but kenapa ... lepas tu..
pandang pun dia dah tak mampu..
ape lagi balas chat n mesej..
pada aku.. die sepatutnya.. 
delete semua .. 
entry pada blog die...
cerita tu dah ..berlalu..
die sudah berubah arah...
aku tak mintak lebih ...
just nak die..
kekal sebagai teman aku..
walaupun ..
..
aku ngaku sayang die...
..sampai kesaat ni..
...
but kalau die mintak untuk..
jauhi die.. fine...
asalkan .. 
dia tak biarkan aku dengan dunia kesedihan aku..
bila dia tinggalkan aku..
dengan banyak tanda tanye..





LovE caN bE hurT...



...

Dia mungkin dah tak kesah pasal hal ni lagi..
so aku pun nak buat macam tu... but setiap kali teringat aku jadi sedih.. why hah???? aku mesti terima ni semua..

Wednesday, April 13, 2011

Aku Nampak SenyuManMu itu!!!

haii blog ... aku umpama berkata-kata dengan kau je.. huhu..
whatever la kan..
aku memang perlukan teman untuk luahkan perasaan aku ni...
arhhh... sedih sangat... hmm..
kalau dulu... aku mimpi kan some1 yang aku suke or sayang ..
dah pastinya.. itu tanda aku tak mungkin ada peluang untuk bersama die.. yup!!! but perlu  ke percaya tu semua??? hmm... bulan lepas rasanya .. aku ade mimpi die.. sweetss sangat waktu dalam mimpi  tu... but kami tak dapat bercakap dalam mimpi tu.. just mampu senyum je... kenape la.. waktu ni.. aku teringat mimpi tu...


Awak senyum tadi.. but senyum sebagai kawan ke??? kenapa saya seronok lihat awak hari ni...
sedangkan .. hari ni tetap seperti hari2 biasa dalam hidup saya... kenape??? sebab saya mungkin tidak akan dapat lihat awak lagi ke???? hmm...kenape perlu ade rasa sayang ...??? kalau saya sedang cuba lupakan awak??

Tuesday, April 12, 2011

UkirLah senYum YanG KamU PamErkan duLU dalaM FikiRanKu...!!!

Hai blog....
sekarang ni.. aku tiba2 je... rasa rindu pada die..
tahu kenapa..??? sebab aku tiba2 je ingat pasal senyuman pertama yang aku terlontarkan pada die.. time die pon pamerkan benda yang sama...


hmm.. sekarang dah berbeza sangat.. sakit kecewe tu memang lah... banyak berbanding rasa manis bahagia dengan die sekarang ni.. aku pun tak tahu nak buat macam mana.. aku lebih bahagia macam dulu berbanding sekarang.. kenapa sekarang die terlalu sibuk sangat.. ??? but bila dia tak sibuk kenapa kami tak bertegur macam dulu??? sedih!!! but aku dah tak nak terlalu berharap sangat.. sebab tu satu sekse yang berat untuk aku.. aku mesti sedar sejak dulu lagi...... ouwhhh... sekarang kawan saya ganti tempat yang awak kosongkan tu kan... hmm... ye la.. die kan selalu ..usik2 awak... sampai awak mampu tersenyum pada die... arhh... sedih nya sekarang ni...!!!!! awak senyum pada die.. sedangkan saya pandang saja ...

Kenapa lah .. sekarang ni.. aku rindu pada senyuman die yang aku lihat untuk 1st time tu..??? time tu... dekat...(___) aku nak pergi mana ye waktu tu..!! yuP!!! nak rehat waktu tu..!!!

Monday, April 11, 2011

dont want !!!

hmm.. hari ni...  aku tak tahu la patut sedih or ape.. aku asyik ingat pada die je... hmmm..
sampaikan aku mintak my friends pergi jumpe dia... hmm.. memang aku serius mintak tolong but ..tak pulak tahu mereka tu nak pergi jumpe die.. hmm... betul3 rindu die la... hmm.. but hari ni tak dapat dengar die langsung.. dapat tengok dari jauh je.. tu pon just sekali imbas je..  sungguh sedih... ='(



aku harap aku boleh still tunggu die...

Saturday, April 9, 2011

PeRasaAn ni Tak Akan BerUbah SehingGa .. ...

hmm.. kenape?????? bila dah dapat connect dengan die..
dia pulak.. macam tak suka aku kacau dia tadi..
hmm... tak pe... kalau dia tak mahu aku ganggu go on ..
dia boleh bagi tahu je.. but...
aku still rasa sedih bila ni semua jadi... hmm.. salah aku ke???
hmm.. dah terlambat nak sedar.. die dengan aku mungkin tak akan pernah rapat lagi...
tahu kenape??? sebab dia dah lupakan aku...


aku pun dah tak penting bagi dia... ok..
aku terima hakikat.. dia dah tak macam dulu... but.. hope die up date blog die... sebab aku sedih baca post entry dia... aku akan senyum sendiri bila baca.. sedangkan tu yang lama... dah berlalu...